Skip to main content

BACHELOR-UDDANNELSER PÅ SDU SAMF

Vælg dét, du brænder for!

Vil du have en universitetsuddannelse, du kan bruge til at gøre en forskel?

På SDU's samfundsvidenskabelige uddannelser lærer du fx, hvordan man arbejder med international politik, energiforandringer ud fra et økonomisk perspektiv eller hvordan mennesker, organisationer og samfund fungerer.

Vælg dét, du brænder for!

Gennem din uddannelse vil du modtage kompetent, fagspecifik og erhvervsrettet undervisning i rammer, hvor nærhed og diversitet er i fokus.

Dét giver dig et solidt fundament til at forstå og involvere dig i det omgivende samfund med en kritisk og analyserende tilgang, hvilket, den dag du står med dit eksamensbevis i hænderne, vil være til gavn for både dig, arbejdsmarkedet og samfundet.

Ønsker du at specialisere dig yderligere, kan du læse videre på en af de mange kandidatuddannelser, vi tilbyder.

Fakta om uddannelserne

  • Bacheloruddannelser
  • Varighed: 3 år
  • Sted: Esbjerg, Kolding, Odense, Slagelse og Sønderborg
  • Ansøgningsfrist:
    Kvote 2 - 15. marts kl. 12
    Kvote 1 - 5. juli kl. 12
  • Studiestart: 1. september
Studerende fortæller - Derfor skal du tage en bacheloruddannelse fra SDU SAMF

"SDU er meget åbent og moderne med rigtig gode faciliteter, som skaber gode rammer for de studerende. Universitetet tilbyder mange forskellige og unikke materialer, som man kan bruge i sit studie. Derudover så er SDU stedet, hvor man virkelig kan være sig selv og der er plads til alle." (Louise - HA, Global Business Relationships)

Spørg en faglig vejleder

Har du spørgsmål til en af vores uddannelser, så står de faglige vejledere klar til at hjælpe dig. De faglige vejledere er selv studerende og kan derfor let sætte sig ind i din situation.

Kontakt en faglig vejleder

Sidst opdateret: 09.09.2021