BACHELOR-UDDANNELSER PÅ SDU SAMF

Fakta om uddannelserne

  • Bacheloruddannelser
  • Fakultet: Samfundsvidenskab (SAMF)
  • Varighed: 3 år
  • Sted: EsbjergKolding, Slagelse, Sønderborg eller Odense
  • Ansøgningsfrist:
    Kvote 2: Ansøg senest 15. marts kl. 12.00
    Kvote 1: Ansøg senest 5. juli kl. 12.00
  • Studiestart: 1. september 

Samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser på SDU

Vælg dét, du brænder for

Vil du have en universitetsuddannelse, du kan bruge til at gøre en forskel? På SDU SAMF lærer du fx, hvordan man arbejder med international politik, energiforandringer ud fra et økonomisk perspektiv eller hvordan mennesker, organisationer og samfund fungerer. Vælg dét, du brænder for!

Gennem din uddannelse vil du modtage kompetent, fagspecifik og erhvervsrettet undervisning i rammer, hvor nærhed og diversitet er i fokus. Dét giver dig et solidt fundament til at forstå og involvere dig i det omgivende samfund med en kritisk og analyserende tilgang, hvilket, den dag du står med dit eksamensbevis i hænderne, vil være til gavn for både dig, arbejdsmarkedet og samfundet.

Ønsker du at specialisere dig yderligere, kan du læse videre på en af de mange kandidatuddannelser, vi tilbyder.  

Studerende fortæller - Derfor skal du tage en bacheloruddannelse fra SDU SAMF

"SDU er meget åbent og moderne med rigtig gode faciliteter, som skaber gode rammer for de studerende. Universitetet tilbyder mange forskellige og unikke materialer, som man kan bruge i sit studie. Derudover så er SDU stedet, hvor man virkelig kan være sig selv og der er plads til alle." (Louise - HA, Global Business Relationships)

Studerende for en dag

Er du også i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Bliv studerende for en dag på én af de samfundsvidenskabelige uddannelser og afprøv dit drømmestudie.

Klik her for mere info