Skip to main content

Erhvervskandidatuddannelse øger værdien af medarbejderne i virksomheden

Erhvervskandidat er et tilbud om uddannelse på deltid for personer i arbejde. Det er således muligt for virksomheder at have studerende ansat under deres afsluttende år af en kandidatuddannelse. Studietiden forlænges fra 2 til 4 år og kræver dokumenteret ansættelse i en relevant position i min. 25 timer om ugen.

Erhvervskandidatuddannelsen er et særligt tilbud til de studerende, der både gerne vil supplere deres bacheloruddannelse med en kandidat, men også gerne vil udnytte deres viden i et job. Civilingeniøruddannelsen/Erhvervskandidaten er ligeledes et tilbud til virksomheder om opkvalificering af medarbejdere med en relevant bachelor eller diplomingeniørbaggrund.

Det Tekniske Fakultet udbyder pt. to erhvervskandidatuddannelser: Operations Management og Software Engineering.

Du kan læse mere om indhold i uddannelsen Operations Management og hvilken værdi virksomheder kan have af at medarbejdere ansat på deltid mens de videreuddanner sig:  Værdi for virksomheden. Er virksomheden placeret i Trekantområdet er der særlige muligheder for individuel vejledning gennem et projekt i perioden 2019 - 2021. Læs mere her .

Der er de samme formelle optagelseskrav til erhvervskandidat og alm. kandidat på de pågældende uddannelser. Følg linket for hver af to  uddannelse for information om optagelse på hver af de to uddannelser.

 

 

 


 

 

 

Operations Management - kombination af studie og job i Trekantområdet

Læs mere om mulighederne her

saerligt fokus paa trekantomraadets virksomheder

Vil du vide mere

Virksomheder kan henvende sig til Lone Søvad Madsen på telefon 2137 9061 eller mail lsma@tek.sdu.dk

Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7300

Sidst opdateret: 05.01.2021