BACHELOR-UDDANNELSER PÅ SDU SAMF

Fakta om uddannelserne

  • Bacheloruddannelser
  • Fakultet: Samfundsvidenskab
  • Varighed: 3 år
  • Sted: EsbjergKolding, Slagelse, Sønderborg eller Odense
  • Ansøgningsfrist:
    Kvote 2: Ansøg senest 22. marts kl. 12.00 (NY FRIST)
    Kvote 1: Ansøg senest 5. juli kl. 12.00
  • Studiestart: 1. september 

Samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser på SDU

Vælg dét, du brænder for

Vil du arbejde med områder som fx fordeling af knappe ressourcer, håndtering af energiforandringer i et økonomisk perspektiv, kulturelle problemstillinger i forretningsverdenen eller international politik? Vælg dét, du brænder for, og vær med til at gøre en forskel.

Gennem din uddannelse vil du modtage kompetent, fagspecifik og erhvervsrettet undervisning i rammer, hvor nærhed og diversitet er i fokus. Dét giver dig et solidt fundament til at forstå og involvere dig i det omgivende samfund med en kritisk og analyserende tilgang, hvilket, den dag du står med dit eksamensbevis i hænderne, vil være til gavn for både dig, arbejdsmarkedet og samfundet.

Ønsker du at specialisere dig yderligere, kan du læse videre på en af de mange kandidatuddannelser, vi tilbyder.  

Studerende fortæller - Derfor skal du tage en bacheloruddannelse fra SDU SAMF

"SDU er meget åbent og moderne med rigtig gode faciliteter, som skaber gode rammer for de studerende. Universitetet tilbyder mange forskellige og unikke materialer, som man kan bruge i sit studie. Derudover så er SDU stedet, hvor man virkelig kan være sig selv og der er plads til alle." (Louise - HA, Global Business Relationships)

Studerende for en dag

Er du også i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Bliv studerende for en dag på én af de samfundsvidenskabelige uddannelser og afprøv dit drømmestudie.

Klik her for mere info