Skip to main content

Kom med til symposium om Fremtidens Universitet

Mandag d. 28. januar 2019 inviterer Institut for Sociologi, Miljø-og Erhvervsøkonomi dig til symposium om Fremtidens Universitet. Kom og vær med til at diskutere, hvordan universiteternes fremtid skal se ud.

Flere og flere får i dag en akademisk uddannelse. Det skaber et rum for regionale campusuniversiteter, såsom SDU og Aalborg Universitet, der begge har campusser i Esbjerg. Omfanget af forskningen stiger ligeledes i kraft med, at pengene ofte kommer fra eksterne midler. Det udfordrer de mindre regionale campusser og lægger op til en debat omkring, hvordan vi sikrer Fremtidens Universitet. 

Hvordan ser fremtiden ud? 

Mandag d. 28. januar 2019 afholdes der symposium om Fremtidens Universitet på SDU i Esbjerg. De spørgsmål, der stilles, handler om den udvikling, nutidens universiteter gennemgår: Hvor er vi på vej hen? Og hvilken retning ønsker vi, at universiteterne, bredt set og specielt Esbjerg Campus skal gå i? Programmet fokuserer både på universiteternes mange roller, men også deres samspil med de regioner, som de hver især ligger i. 

Der er inviteret en lang række af oplægsholdere og paneldeltagere til arrangementet. Både politikere, professorer og personer fra erhvervslivet er klar på at give deres bud på, hvordan de ser Fremtidens Universitet.

Du finder programmet for dagen og tilmelder dig via linket ude til højre

SDU Esbjerg

Tilmeldingslink

Tilmeld dig her

Program

Læs mere om symposiet

Redaktionen afsluttet: 13.12.2018