Skip to main content

Web og data

Verden producerer uanede mængder af data, og digitale løsninger fylder allerede meget i vores hverdag. Med en uddannelse inden for web og data bliver du klædt godt på til fremtidens udfordringer.

Uddannelserne gør dig i stand til at koble web og data med menneskers adfærd og behov på et solidt forskningsbaseret fundament og lader dig afprøve det på praktiske problemstillinger.

Uddannelser indenfor web og data

En bacheloruddannelse er de første tre års uddannelse på universitetet. Efter din bacheloruddannelse kan du gå direkte ud på arbejdsmarkedet eller fortsætte på en af de mange forskellige kandidatuddannelser inden for business eller andre områder.

I Kolding tager du din bachelor på et nyt og innovativt campus i midten af Kolding med fede studiefaciliteter, tæt kontakt mellem studerende og undervisere samt et tæt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv.

Her ser du, hvilke emner du kan vælge inden for uddannelser med web og data.
En kandidat er en 2-årig overbygning på en bachelor fra universitetet eller professionsbachelor fra et erhvervsakademi eller professionshøjskole. En kandidatuddannelse kan være en direkte fortsættelse af din bachelor, eller du kan skifte retning og brede din faglighed ud.

Med en kandidat inden for web og data bliver du i stand til at hjælpe organisationer med at finde, systematisere og formidle data ud fra den særlige profil og indgangsvinkel, som den enkelte uddannelse tilbyder.

Her ser du, hvilke emner du kan vælge inden for kandidatuddannelser med web og data.

Andre uddannelsesretninger i Kolding

 

Det fede ved Data Science er, at du får rigtig gode faglige kompetencer og en helt anden logisk måde at tænke på end hvad jeg i hvert fald eller er blevet introduceret for før.

Og så er sammenholdet og fællesskabet helt vildt godt.

- Caroline, studerende på Data Science

Caroline er studerende på Data Science