Skip to main content

Business

Når du vælger en businessuddannelse, får du erhvervsrettet viden og kompetencer, som kan omsættes direkte til hverdagen og din karriere i små og store organisationer.

Du får teoretisk viden og baggrund for din karriere og rig mulighed for at kombinere teori med praksis via cases, opgaver, praktik og projekter.

Uddannelser i Kolding indenfor business

En bacheloruddannelse er de første tre års uddannelse på universitetet. Efter din bacheloruddannelse kan du gå direkte ud på arbejdsmarkedet eller fortsætte på en af de mange forskellige kandidatuddannelser inden for business eller andre områder.

I Kolding tager du din bachelor på et nyt og innovativt campus i midten af Kolding med fede studiefaciliteter, tæt kontakt mellem studerende og undervisere samt et tæt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv.

Her ser du, hvilke emner du kan vælge inden for businessuddannelserne.
En kandidat er en 2-årig overbygning på en bachelor fra universitetet eller professionsbachelor fra et erhvervsakademi eller professionshøjskole. En kandidatuddannelse kan være en direkte fortsættelse af din bachelor, eller du kan skifte retning og brede din faglighed ud.

Med en af de erhvervsrettede kandidatuddannelser i Kolding kan du træde direkte ud på arbejdsmarkedet, og der er gode muligheder for at begynde din karriere i Kolding eller nærområdet. 

Her ser du, hvilke emner du kan vælge inden for business og cand.merc.-uddannelserne.

Uddannelserne udbydes af Syddansk Universitets Business School.

 


Andre uddannelsesretninger i Kolding