Skip to main content

Design

Design skaber rammerne for måden, vi er i verden på, og med en uddannelse inden for design kan du være med til at forme fremtiden. 

Kolding er det eneste sted i Danmark, hvor du kan læse disse designuddannelser, og som studerende her bliver du en del af Nordens stærkeste designfaglige studiemiljø.

Uddannelser i Kolding indenfor design

En bacheloruddannelse er de første tre års uddannelse på universitetet. Efter din bacheloruddannelse kan du gå direkte ud på arbejdsmarkedet eller fortsætte på en af de mange forskellige kandidatuddannelser inden for business eller andre områder.

I Kolding tager du din bachelor på et nyt og innovativt campus i midten af Kolding med fede studiefaciliteter, tæt kontakt mellem studerende og undervisere samt et tæt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv.

Her ser du, hvilke emner du kan vælge inden for uddannelser med design.
En kandidat er en 2-årig overbygning på en bachelor fra universitetet eller professionsbachelor fra et erhvervsakademi eller professionshøjskole. En kandidatuddannelse kan være en direkte fortsættelse af din bachelor, eller du kan skifte retning og brede din faglighed ud.

Med en kandidat inden for design får du en bred viden om design i samfund og kultur, og du bliver i stand til at håndtere kreative, kommunikative, økonomiske og organisatoriske aspekter af designudvikling i private og offentlige organisationer.  

Her ser du, hvilke emner du kan vælge inden for kandidatuddannelser med design.
Andre uddannelsesretninger i Kolding