Skip to main content

International virksomhedskommunikation - Engelsk, it og web (Bachelor)

  • Denne uddannelse kan læses i Kolding

Bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – Engelsk, it og web har et kombineret fokus på engelsk og kommunikation, online og offline, i både danske og internationale virksomheder samt organisationer.

På uddannelsen tilegner du mundtlige og skriftlige færdigheder i det engelske sprog og bliver undervist i bl.a. engelsk grammatik og tekstforfatning af fagsproglige tekster. Derudover får du viden om engelsktalende landes markedsforhold og deres kultur-, erhvervs- og samfundsforhold. 
Du får herunder indsigt i, hvordan sprog og kommunikation kan bruges strategisk til at forbedre samspillet i virksomheden og mellem virksomheden og omverdenen.

Ved at kombinere denne viden med dine sproglige kompetencer lærer du bl.a. at skrive tekster, der er rettet mod specifikke målgrupper, fx i forbindelse med en virksomheds markedsføring af et produkt, der skal sælges i udlandet. 

På International virksomhedskommunikation – Engelsk, it og web har du også en række it-fag, der sætter dig i stand til at udvikle webbaserede kommunikationsløsninger på forskellige platforme. Du lærer at designe, strukturere og udvikle indhold, navigationsstrukturer og interaktion på websites og i mobile webapplikationer.

Det giver dig kompetencer til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver på dansk og engelsk, herunder pressemeddelelser, hjemmesider og andre webbaserede kommunikationskanaler.
Du får virksomhedsforståelse om forskellige organisationsformer og organisationskulturer i store og små virksomheder eller organisationer, hvilket klæder dig på til en karriere med fokus på interkulturel kommunikation på tværs af organisationer, platforme og brancher. Med uddannelsen kan du bringe din viden i spil inden for globale dagsordener som fx bæredygtig produktion, fredelige samfund og globale partnerskaber, fordi du opnår viden og kompetencer inden for sprog, kommunikation og kultur.
Du får derudover mulighed for at tage på praktik- eller udlandsophold og få afprøvet dine sproglige færdigheder og faglige kompetencer fra uddannelsen i praksis.
Med bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – Engelsk, it og web har du mulighed for at læse videre på en række kandidatuddannelser. Du har bl.a. retskrav til cand.it. i Webkommunikation.