Skip to main content

Kommunikation på tværs af organisationer og platforme

Bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – Engelsk, it og web har et kombineret fokus på engelsk og kommunikation, online og offline, i både danske og internationale virksomheder samt og organisationer.

På uddannelsen tilegner du mundtlige og skriftlige færdigheder i det engelske sprog og bliver undervist i bl.a. engelsk grammatik og tekstforfatning af fagsproglige tekster. Derudover får du viden om engelsktalende landes markedsforhold og deres kultur-, erhvervs- og samfundsforhold.

Du får herunder indsigt i, hvordan sprog og kommunikation kan bruges strategisk til at forbedre samspillet i virksomheden og mellem virksomheden og omverdenen. Ved at kombinere denne viden med dine sproglige kompetencer lærer du bl.a. at skrive tekster, der er rettet mod specifikke målgrupper, fx i forbindelse med en virksomheds markedsføring af et produkt, der skal sælges i udlandet.

Stort fokus på it og web - fra design og indhold til interaktion. 

Gennem uddannelsens række af it-kurser, sættes du i stand til at udvikle webbaserede kommunikationsløsninger på forskellige platforme. Du lærer at designe, strukturere og udvikle indhold, navigationsstrukturer og interaktion på websites og i mobile webapplikationer. Det giver dig kompetencer til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver på dansk og engelsk, herunder pressemeddelelser, hjemmesider og andre webbaserede kommunikationskanaler. Du får virksomhedsforståelse om forskellige organisationsformer og organisationskulturer i store og små virksomheder eller organisationer, hvilket klæder dig på til en karriere med fokus på interkulturel kommunikation på tværs af organisationer, platforme og brancher.

Du får derudover mulighed for at tage på praktik- eller udlandsophold og få afprøvet dine sproglige færdigheder og faglige kompetencer fra uddannelsen i praksis.

Med bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – Engelsk, it og web har du mulighed for at læse videre på en række kandidatuddannelser. Du har bl.a. retskrav til cand.it. i Webkommunikation.

3 gode grunde...

  • Du får brede karrieremuligheder, da dine stærke engelsk-kompetencer og færdigheder inden for it og kommunikation er efterspurgt i mange virksomheder og organisationer. Netop derfor har tidligere studerende valgt uddannelsen. 
  • Uddannelsen giver gode muligheder for enten praktik eller udlandsophold, så du får afprøvet dine sprogfærdigheder og it-kompetencer i praksis.
  • Du får tæt kontakt til undervisere og de øvrige informations- og kommunikationsstuderende på SDU Kolding, som er kendetegnet ved at have et  stærkt og imødekommende studiemiljø.