Skip to main content
Forskningsenheden OPEN

OPEN Forskningsseminar 2022

Forskningsseminaret bød på spændende indlæg fra nogle af OPENs professorer og en Ph.d. Cup, hvor OPENs dygtige ph.d.-studerende dystede i forskningsformidling

Torsdag den 24. november blev forskningen fejret ved et vellykket forskningsseminar med interessante indlæg fra OPENs forskere omhandlende deres seneste forskning.

Professor Ane Fisker der er tilknyttet den sundhedsdemografiske overvågningsstation Bandim Health project i Guinea-Bissau i Vestafrika fortalte om implementering og effekter af sundhedsfremmende interventioner i Guinea-Bissau. Professor Søren Birkeland havde fokus på psykiatriret, hvor det handler om at skabe god behandlingskvalitet i krydsfeltet mellem sundhed og ret. Charlotte Wien der er professor i forskningskommunikation satte fokus på de videnskabelige tidsskrifter og deres peer-review processer.

Herudover blev der afholdt en forrygende Ph.d Cup, hvor de dygtige ph.d.-studerende i OPEN præsenterede deres projekter, alle på deres helt egen og imponerende måde. Det var tæt løb, men én skilte sig ud og løb med sejren, Stort tillykke til Line Møller Nanque, der præsenterede sin forskning om poliovaccinens effekt på den generelle børnesundhed i Guinea-Bissau.  

De ph.d.-studerende havde forinden Ph.d. Cuppen gennemført træning i formidling. De havde modtaget undervisning af sceneinstruktør Bent Nørgaard, hvor der blev øvet forskellige virkemidler til deres formidling, såsom kropssprog og stemmeføring. Bent Nørgaard deltog også i forskningsseminaret med et lærerigt indlæg, hvor han indviede forskningsenheden i teknikker til at styrke gennemslagskraften i mundtlige præsentationer.  

 

Redaktionen afsluttet: 02.12.2022