Skip to main content
Forskningsenheden OPEN

OPEN byder velkommen til 3 nye medarbejdere 1. juni

Pr. 1. juni får OPEN 3 nye medarbejdere. 

Simon Bang Kristensen ansættes som biostatistiker
Simon er ved at lægge sidste hånd på sin ph.d., som han skriver ved Forskningsenheden for Biostatistik, Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet. Simon har en baggrund som cand.scient. i statistik, og har tidligere arbejdet to år som statistiker ved Aarhus Universitet i BIAS corefunktionen. Her var hans opgaver at yde statistisk bistand til ansatte ved det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Simon er vant til at arbejde med statistik i Stata, som har været hans primære program i undervisnings- og rådgivningsøjemed, ligesom han også har programmeret en del i R. 

Frank Sjøberg Kjeldsen ansættes som registerdatamanager
Frank har en uddannelse som folkesundhedskandidat fra Århus universitet. Frank kommer fra en stilling som datamanager ved RKKP, hvor han de sidste to år har arbejdet med at opbygge og udvikle 3 kliniske kvalitetsdatabaser, med det formål at sikre opdaterede og valide data til forbedring- og kvalitetsudvikling samt forskningsbrug. Frank kommer dermed med erfaring i brug af de danske nationale registre (herunder LPR3). Frank har udført datamanagement og analyser i STATA og SAS.

Mike Murray ansættes som registerdatamanager
Mike er uddannet cand.scient. fra Institut for Idræt og Klinisk Biomekanik ved Syddansk Universitet (SDU) og har skrevet en ph.d. om effekten af specifik styrketræning i relation til nakke/skuldersmerter blandt helikopterpiloter i Flyvevåbenet. Mike kommer fra et job i Odense kommune, hvor hans arbejdsopgaver har været datamanagement, dataregistrering, opbygning af databaser og analyse af (primært) arbejdsmiljødata. Mike kommer ydermere med en generel erfaring i datahåndtering og datamanagement på konsulent basis både fra SDU, Forsvaret og Odense Kommune, samt erfaring i RCT-studier og spørgeskema design. 

Redaktionen afsluttet: 28.05.2020