Skip to main content
Forskningsenheden OPEN

Forsker søges til Bandim Health forskningsprojekt

Postdoc eller ph.d.-studerende søges til forskningsprojekt med fokus på evaluering af de samlede sundhedseffekter af COVID-19 vaccinationer blandt børn

Blev danske børn overordnet set sundere (=mindre syge) af at blive COVID-19 vaccineret? Det var et spørgsmål, som mange stillede sig selv sidste vinter, da det blev besluttet, at børn skulle vaccineres for at beskytte ældre danskere i risiko for svær COVID-19.

Vi ved stadig ikke, om COVID-19-vaccinerne var forbundet med et overordnet bedre, samme, eller værre helbred. Dette kommer et fuldt finansieret 3-årigt forskningsprojekt om COVID-19 vacciner til børn til at ændre på.
Vi søger en postdoc (eller evt. en PhD studerende) til at forske i de overordnede sundhedseffekter af COVID-19 vaccination hos børn, baseret på de danske data, hvor vi drager fordel af, at knap halvdelen af de 5-11 årige blev vaccineret, hvilket giver god mulighed for at sammenligne vaccinerede og uvaccinerede børn.

Vejlederteamet er Christine Stabell Benn, Sanne Thysen og Anton Pottegård.
Ansættelse/indskrivning på SDU og kontorplads i København, på Statens Institut for Folkesundhed, Studiestræde 6 (ved Vor Frue kirke).

Se stillingsopslaget her:

På dansk: https://www.sdu.dk/da/service/ledige_stillinger/1197037

På engelsk: https://www.sdu.dk/da/service/ledige_stillinger/1197037?sc_lang=en

Redaktionen afsluttet: 23.09.2022