HD 2. del Organisation og ledelse

Hvad handler HD 2. del Organisation og ledelse om?


Specialiseringen i organisation og ledelse henvender sig til forskellige typer medarbejdere, som på den ene eller anden måde har med mennesker at gøre. HD-specialet i Organisation og ledelse er et 2-årigt deltidsstudium.

 

Uddannelsen er en grundig og fleksibel ledelsesorienteret uddannelse som vil sætte dig i stand til at løse mange forskellige opgaver: Fra dagligdags ledelse til håndtering af opgaver indenfor f.eks. personale/HRM, organisationsudvikling eller opbygning af helt nye organisationer.

Læs mere om uddannelsen

Uddannelsens Opbygning

Under de forskellige menupunkter til højre på denne side, har vi samlet en række informationer i tilknytning til studiet.

Under menupunktet Uddannelsens opbygning kan du således bl.a. se beskrivelserne af de enkelte fag med tilhørende litteraturlister.

Praktiske informationer

Under Praktiske informationer finder du priserne for studiet, en oversigt over undervisningssteder- og tidspunkter samt en FAQ. Er du interesseret i flere detaljerne om uddannelsen, finder du også hér et link til hjemmesiden for de studerende, der p.t. er indskrevet på specialet.

De øvrige menupunkter tror vi er selvforklarende, men ellers er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Velkommen til HD 2. del Organisation og ledelse på Syddansk Universitet.

Adgangskrav og ansøgning

Læs mere om adgangskrav

Læs mere om ansøgning

Tilmelding til uddannelserne er åben

Ansøg nu

Virtuelt åbent hus

Mød studieleder Lars Meldgaard og bliv klogere på uddannelsen

Tilmeld

Vidste du

at du kan vælge mellem fem specialiseringsspor på HD?

Se alle specialiseringssporene

Brochure

Læs om HD