Skip to main content
DA / EN

Universitetsdirektør

Thomas Buchvald Vind

Linkedin

Kontakt: Sekretær Tina Kortbek, tiko@sdu.dk, tlf. +45 6011 1033

Pressekontakt

Profil

Thomas Buchvald Vind tiltrådte som universitetsdirektør på Syddansk Universitet i maj 2017 og har som universitetsdirektør arbejdet målrettet med at sikre, at SDU's administration leverer løsninger til forskere, studerende og samarbejdspartnere med fokus på sammenhæng og effektivitet.

Thomas Buchvald Vind har gennem hele sit arbejdsliv arbejdet med at styre, optimere og forandre offentlige organisationer og private virksomheder samt med at udvikle strategier, gøre dem levende og omsætte dem i konkrete resultater og gevinster. Thomas Buchvald Vind var, inden han kom til SDU, vicedirektør med det overordnede ansvar for økonomiområdet på Københavns Universitet. Inden da var Thomas Buchvald Vind Managing Consultant i PA Consulting Group, hvor han også i høj grad arbejdede med uddannelses- og ikke mindst universitetsområdet, som har været et centralt omdrejningspunkt i hele Thomas Buchvald Vinds karriere.

Andre positioner og ledelsesopgaver

Thomas Buchvald Vind er medlem af Campus Odense styregruppe, Nyt SIS styregruppe samt Universitetsdirektørudvalget og Økonomigruppen (formand) under Danske Universiteter. Derudover er Thomas Buchvald Vind medlem af bestyrelsen for Svendborg Gymnasium (formand) og medlem af bestyrelsen i Ejendomsselskabet Den Fynske Forskerpark.

Uddannelse

2014: Master of Public Governance (MPG), Copenhagen Business School (CBS)/Københavns Universitet KU)
2002: Cand.scient.pol., Københavns Universitet
1998: Master of Social and Political Theory (MSc), University of Edinburgh


Thomas Buchvald Vind

Rektorsekretariatet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 27.06.2022