Skip to main content

Innovative leverandører

forsidebillede

Styrk din konkurrenceevne gennem leverandørdreven innovation  

I nutidens erhvervsliv - hvor produktion og service integreres på nye måder, hvor innovation er et stadig mere komplekst spil at mestre, og hvor behovet for nye vidensområder udvides - sætter vejen til succes stigende krav til virksomheder og ledere.

For at imødekomme disse krav eksperimenterer flere førende virksomheder med nye organisations- og ledelsesstile i deres værdikæde og netværk. Vi ser især en sigende tendens til at leverandører frem for brugere leverer input til innovation. Leverandørerne bidrager i højere grad til de tidlige faser af kundens innovative projekter.

Denne tendens skaber nye konkurrencedygtige forretningsmodeller og strategiske muligheder for samarbejde. Vi kalder det leverandørdreven innovation, når leverandøren har mulighed for at indtage rollen som ’kundeudvikler’ og kombinere downstream kunde og brugerindsigt med teknisk viden i netværket af upstream leverandører. At engagere sig i leverandørdreven innovation kræver samarbejde i de tidlige faser af innovationsprocessen, hvor ideer udvikles og koncepter udformes.

Gå på opdagelse i vores publiceringer, værktøjer eller virksomhedscases og suppler dit arbejde med leverandørdreven innovation gennem en skræddersyet workshop, et virksomhedsoplæg eller lign. Kontakt projektleder Kristin B. Munksgaard, tlf.: 6550 1467, kbm@sam.sdu.dk

Sidst opdateret: 04.08.2020