Til Gymnasier

Institut for Fysik, Kemi og Farmaci - og Det Naturvidenskabelige Fakultet generelt - tilbyder en lang række muligheder for samarbejde med de gymnasiale uddannelser og folkeskolerne.

Fysiklærer

Inspiration til din undervisning.

Ekstra Genvej til FysikLab
Kemilærer

Inspiration til din undervisning.

Ekstra Genvej til Apparatlab
Til Elever

Grib chancen til at se det hele indefra og bliv klogere på studielivet. Se mere her.

Velkommen til FKF!

Uanset om du er kommende studerende eller lærer er du velkommen til at besøge os. Der er mere information i kasserne herover. Der er også direke links til Apparatlab eller FysikLab, hvis du har brug for det.

AKTUELT:

  • Se eller gense webinar om Fysikuddannelserne på NAT og TEK. Hør om uddannelsernes opbygning og indhold - bl.a. det fælles førsteår, forskningen og karriere. Mød 2 studerende fra hver sin gren og hør deres mening om fysikstudiet på SDU - Se hele optagelsen her.
  • Se eller gense Webinar om Kemi-studiet. Hør om uddannelsen opbygning, livet på studiet og karriere. Mød 3 studerende og hør om deres valg inden og under studiet - Se hele optagelsen her.
  • INGEN AKTIVITETER  PÅ SDU FREM TIL 1. August 2020 PGA. CORONAVIRUS. Men vi tilbyder gerne hjælp og bidrag til din online undervisning. For Fysiklærere er der snart online oplæg, der passer til vores forløb i FysikLab.

Forskningsformidling:

Vi har både foredrag og podcasts på lager. Vi fortæller gerne om vores forskning, og vi arrangerer løbende events, hvor du kan høre mere.

Se bl.a. vores nye online oplæg om kemien i Li-batterier.

Sociale medier:

For både lærere og elever har Det Naturvidenskabelige Fakultet en Facebookside, hvor I kan følge med i, hvad der sker på fakultetet. Find den HER.

Til de, som kun er interesseret i Fysik, har studiet sin egen Facebookside. Find den HER.

Uddannelsesmagasin KEMI

Læs alt om studiet og forskningen på FKF her.

Folder (pdf)

Uddannelsesmagasin FYSIK

Bliv klog på fysikstudiet og mød forskerne her.

Folder (pdf)