Skip to main content
DA / EN
Event

Temadag skal bane vejen for mere samarbejde om innovation på tværs af SDU

HEALTH INNOVATION DAY 2024: Nu skal visionen foldes ud!

Af Marianne Lie Becker, , 30-11-2023

Visionen for det sammenhængende Nyt OUH og SDU handler om at skabe bedre relationer og mere samarbejde. Det er den nye SUND-bygning planlagt til at kunne understøtte.

HEALTH INNOVATION DAY den 8. januar 2024 sætter som første event i den nye SUND-bygning fokus på sundhedsrelateret innovation i det nye økosystem på Campus Odense og i regionen på tværs af fagligheder og organisationer.

Det er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Danish Life Science Cluster og Life Science Fyn, der er værter på dagen. Hensigten er at give inspiration til sundhedsrelateret innovation på tværs af SDU, de regionale hospitaler og med øvrige eksterne parter samt sætte fokus på hele værdikæden fra idé til anvendelse hos slutbruger.

- Vi glæder os til at mødes med kolleger og partnere i SUND-bygningen og starte nye dialoger, som kan komme til at skabe aftryk i samfundet, siger Ole Skøtt, dekan på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Begivenheden er relevant for forskere og personale på SDU, OUH og de øvrige hospitaler i Region Syddanmark, Syddansk SundhedsInnovation, Danish Life Science Cluster samt andre eksterne partnere med interesse i innovation med et sundhedsperspektiv.

- På SUND kan vi ikke nå så langt, som hvis alle fem fakulteter går sammen. Vi vil samarbejde om værdikæden fra lys idé og behov til noget, som er brugbart i klinikken og i samfundet - og det gør vi i dialog og samspil med alle relevante parter, mener Ole Skøtt.

Programmet for HEALTH INNOVATION DAY består af korte inspirerende taler, eksempler på innovationsprojekter og dagen igennem kan du besøge udstillingsstande med muligheder for netværksdannelse og engagement i nye samarbejder.

- Vi har sammensat et spændende program, som forhåbentlig kan inspirere til mere arbejde med innovation, og som kan skabe nye relationer samt fostre nye samarbejder, siger Uffe Holmskov, prodekan for forskning på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Vil du med?

Eventen er åben for alle (først-til-mølle-princip) - og det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig på: https://event.sdu.dk/healthinnovationday2024.

Hvor?
Eventen foregår i Nyt SUND-bygningen i U300 8. januar 2024 fra klokken 9 til 15.30.
(Please note, all talks at HEALTH INNOVATION DAY will be in English.) 

Redaktionen afsluttet: 30.11.2023