Skip to main content

Studerendes poster om sygdomsfremkaldende bakterier fik flest publikum-stemmer

I dag præsenterede de førsteårsstuderende deres første forskningsprojekter på Postersession. Der blev uddelt både en publikumspris, en innovationspris og en videnskabelig pris.

Det første studieår på de naturvidenskabelige uddannelser afsluttes hvert år med et førsteårsprojekt, som giver de studerende en smagsprøve på, hvad det vil sige at forske i en videnskabelig problemstilling, finde frem til en konklusion samt vise processen og resultaterne frem for medstuderende, familiemedlemmer, undervisere og andre interesserede på minikonferencen Postersession på SDU.

I år blev 83 førsteårsprojekter præsenteret på Postersession.

Imens juryen vurderede resultaterne, havde alle de fremmødte studerende, undervisere, familiemedlemmer og venner til de førsteårsstuderende mulighed for at stemme på deres favorit til publikumsprisen.

 

 

 

 

Vinderne af publikumsprisen
Publikum var mest vilde med et projekt om antibiotika-overfølsomhed i sygdomsfremkaldende bakterier, som gik til hold nr. 80. Holdet bestod af: Annika Hummersgaard Hansen, Kamilla Ankær Brejndal, Line Bandsholm, Maja Worm Andersen og Signe Thostrup Bøtcher.

 

 

 

 

 

 

Vinderne af den videnskabelige pris
Vinderne af den videnskabelige pris blev holdet med forskningsprojekt nr. 36: Hvor stærk er chili?Holdet bestod af Anders Bruhn Arndal Andersen, Kasper Petersen Beck, Mathilde Flemming Bindseil, Signe Knudsen og Sophie Emma Mikkelsen.

 

 

 

 

 

 

Vinderne af innovationsprisen
Vinderne af innovationsprisen blev holdet med forskningsprojektet nr. 66: "Molecular Dynamics of Polymers and Materials.  
Holdet bestod af: Andreas Jessen, David Cheung Christiansen og Svend Elberg Knudsen.

 

Redaktionen afsluttet: 13.06.2014