Skip to main content
DA / EN

Ny dobbelt kandidatuddannelse inden for miljø og ressource management

SDU og det italienske universitet i Ferrara har indgået en aftale om den nye uddannelse, som får to spor: ”Environmental and Resource Management” og ”Green Economy and Sustainability”

Det første år følger de studerende uddannelsen med fagene under ”MSc in Environmental and Resource Management” på SDU i Esbjerg. Andet år foregår uddannelsen på universitet i Italien, hvor de studerende skal bestå fagene på det andet spor: ”Green Economy and Sustainability”. Undervejs udveksler de to universiteter bl.a. professorer og andre forskere i forbindelse med undervisningen.

 

De færdige kandidater får eksamensbevis fra begge universiteter – deraf betegnelsen dobbelt kandidatuddannelse.

 

Formålet med den nye dobbelte master-uddannelse er at forberede de studerende til det globale arbejdsmarked.  Dette gøres bl.a. ved, at første spor har fokus på løsninger på fremtidige miljøudfordringer, og det andet spor giver de studerende tværfaglige færdigheder inden for økonomiske aspekter såsom øko-innovation, grøn vækst og bæredygtig udvikling.

 

Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi varetager i forvejen - i et samarbejde med Aalborg Universitet - kandidatuddannelsen ”MSc in Environmental and Resource Management”. Med den nye dobbelte kandidatuddannelse får de studerende endnu bedre muligheder for at specialisere sig internationalt inden for miljø, økonomi og ledelse.

 

Læs mere om den dobbelte kandidatuddannelse.

 

SDU’s kontaktperson: Uddannelses- og studieleder Lars Ravn-Jonsenlrj@sam.sdu.dk, tlf. 6550 4208.

 

 

Redaktionen afsluttet: 18.03.2016