Skip to main content

Stor søgning til udviklingsprogram for sociale innovatører

D. 1. juni starter et nyt udviklingsprogram for sociale innovatører på SDU i Kolding.

Interessen for programmet har været større end forventet.

Jeg er overvældet over interessen for programmet. Der er kommet en del flere ansøgere, end jeg havde forventet, og det til trods for at vi egentlig har kørt en forholdsvis afdæmpet markedsføring på programmet, siger Steffen Korsgaard, der er Professor MSO på Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU i Kolding og leder af udviklingsprogrammet.

 

I kølvandet på den store interesse, er der oprettet en venteliste til programmet, og der kommer løbende  henvendelser fra interesserede deltagere.

Jeg glæder mig meget til at få testet og udviklet det koncept vi har klar, og hvis det virker, så vil det selvfølgelig være interessant at skalere programmet i lyset af den store interesse, fortsætter Steffen Korsgaard.

 

Udviklingsprogrammet er udviklet i samarbejde med Kolding og Vejle Kommune, og består at tre workshops, der afvikles hen over sommeren og efteråret. I de forskellige workshops arbejder deltagerne med deres egne konkrete projekter, og udvikler kompetencer i forhold til design, udvikling og skalering af sociale innovative projekter.

 

For mere information om programmet se hjemmesiden eller kontakt Steffen Korsgaard (stko@sam.sdu.dk)

https://www.sdu.dk/da/siiprogram

Redaktionen afsluttet: 18.05.2018