Skip to main content

Made by Djursland

På konferencen 'Made by Djursland', der blev afholdt på MS Stena Nautica, var temaet 'Hvordan skaber vi grænseoverskridende samarbejde?'

Made by Djursland

Hvordan skaber vi grænseoverskridende samarbejde? Dette var temaet, som virksomheder, kommuner og erhvervsfremmeaktører mødtes om på færgen MS Stena Nautica i Grenaa lørdag den 3. november 2018.

Deltagerne debatterede om de sammen vil kunne vækste, og hvori de største potentialer ligger.

Fra SDU deltog Mads Bruun Ingstrup, der er lektor ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. Mads Bruun Ingstrup fortalte om, hvordan der kan skabes udvikling i grænseregioner med udgangspunkt i erhvervsklynger og virksomhedsnetværk. Oplægget satte også fokus på forskellige udviklingstrin for grænseregioner, ligesom der blev redegjort for, hvordan Kattegatregionen klarer sig i forhold til andre europæiske grænseregioner.

Ud over oplægget fra Mads Bruun Ingstrup, var der også oplæg fra administrerende direktør for Grenaa Havn, Henrik Carstensen under titlen Hvad kan Stena Lines vækst gøre for Grenaa Havn og for den videre regionale udvikling på tværs af Kattegat? Og endelig satte Innomatch fokus på God energi i et tværnationalt samarbejde.

Konferencen blev arrangeret af Viden Djurs, Norddjurs Kommune, Syddjurs Kommune og Business Djursland.

Læs merehttps://www.madebydjursland.dk

Redaktionen afsluttet: 09.11.2018