Skip to main content

Kunstig intelligens som redskab til forretningsudvikling

Gå-hjem-møde for interesserede i forretningsudvikling, designtænkning, ny teknologi og teknologisk udvikling.

Gå-hjem-møde: Onsdag den 26. juni fra kl. 15.00 – 16.30 har du mulighed for at blive opdateret på de nyeste udviklinger indenfor kunstig intelligens, og hvordan det kan understøtte forretningsudvikling, når SDU Kolding, D2i - Design to innovate og Business Kolding inviterer til gå-hjem-møde med gæsteforsker på SDU David Townsend fra Virginia Tech i USA.

Udviklingen indenfor kunstig intelligens er accelereret indenfor det seneste årti. Data bliver brugt til forudsigelser og anvendes til en lang række opgaver og løsninger fra alt til selvkørende biler og diagnosticering indenfor blandt andet det medicinske felt til handel med aktier og meget mere. Men dette er formodentlig blot en begyndelse. De fleste, hvis ikke alle, brancher vil blive påvirket af de nye teknologiske muligheder for billig, hurtig og effektiv forudsigelse baseret på kunstig intelligens.

Kunstig intelligens fra et erhvervsøkonomisk perspektiv

På gå-hjem-mødet fortæller gæsteforsker David Townsend om de seneste udviklinger indenfor kunstig intelligens fra et erhvervsøkonomisk perspektiv. Han vil bl.a. komme ind på, hvordan forskellige typer af kunstig intelligens kan være med til at udvikle og afdække nye forretningsmuligheder. Endelig vil oplægget give mulighed for at perspektivere fremtidens arbejdsdeling mellem kunstig intelligens og menneskelig dømmekraft, når fremtidens forretningsmodeller og virksomheder skal etableres.

Oplægget er relevant for alle, der arbejder med forretningsudvikling, designtænkning og/eller er nysgerrig på, hvordan kunstig intelligens kommer til at påvirke måden, vi bedriver forretning og innovation inden for den nærmeste fremtid.

Om oplægsholderen

David Townsend er forsker ved Pomplin College of Business, Virginia Tech. Her forsker han blandt andet i entreprenørskab, corporate venturing og beslutningsteori. Gå-hjem-mødet foregår på engelsk.

Tilmelding m.m.

Tid: Onsdag den 26. juni kl. 15.00 – 16.30

Sted: Lokale 61.01 på SDU Kolding

Tilmelding via dette link på Business Kolding hjemmeside.

Læs mere om David Townsend her ...

Redaktionen afsluttet: 12.06.2019