Skip to main content

Invitation til afslutningskonference i OPI LDL

Oplev bl.a. virksomhedernes raffinerede prototyper inden for Affald, Indeklima i folkeskolerne, Pårørende til demensramte og Borgerens hjem som arbejdsplads.

Projektet OPI Living Design Lab lakker mod enden, og det vil derfor glæde os at se dig til en festlig fredag eftermiddag.

Med bobler og tapas fejrer vi OPI LDL’s resultater på baggrund af, at virksomheder, kommuner og borgere gennem de seneste tre år har samarbejdet om at skabe skræddersyede løsninger på velfærdsudfordringer ved at anvende designtænkning som metode.

Oplev virksomhedernes raffinerede prototyper inden for:

  • Affald
  • Indeklima i folkeskolerne
  • Pårørende til demensramte
  • Borgerens hjem som arbejdsplads

Og hør om de forskellige løsningsprocesser og samarbejder mellem private virksomheder og kommunale ledere og medarbejdere samt borgere. Bliv inspireret til samarbejder og idéudvikling, bidrag selv med nye idéer, og tag endelig alle guldkornene med dig hjem.

Konferencen foregår fredag den 30. august kl. 14.00-17.00 i auditoriet og atriet på Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding.

Mange hilsner fra
Kolding, Haderslev og Billund kommuner, Business Kolding, Haderslev Erhvervsråd, Billund Erhvervsfremme, Syddansk Universitet Kolding og OPI LDL teamet

Tilmelding og program

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 20. august.

Redaktionen afsluttet: 06.08.2019