Skip to main content
DA / EN
jobnyt

Ny campusleder på SDU Kolding

Den nye institutleder på Institut for Design og Kommunikation (IDK), Marianne Wolff Lundholt, bliver også ny campusleder i Kolding.

Af Susan Grønbech Kongoetsak, , 30-08-2019

Den nye campusleder på SDU Kolding er udpeget, og det bliver Marianne Wolff Lundholt, der overtager posten som daglig leder på SDU Kolding efter Per Krogh Hansen. 

Campusdekan Simon Møberg Torp siger:
- Jeg ser frem til samarbejdet med Marianne Wolff Lundholt og at fortsætte samarbejdet med institutleder for IER, Ann Højbjerg Clarke, der er en fornøjelse at arbejde sammen med i campusledelsen.

Han glæder sig samtidig over, at der nu er sikret kontinuitet i både ledelsen af SDU Kolding og samarbejdet med uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv i lokalområdet.

Store ambitioner

Den nye campusleder, institutleder Marianne Wolff Lundholdt, ser frem til at bygge videre på det velfungerende samarbejde mellem de to institutter på campus i Kolding og SDU Koldings gode relationer til omverdenen:

- Jeg glæder mig til at samarbejde med SDU Koldings dygtige medarbejdere om at skabe plads til store ambitioner og sammen finde veje til at indfri dem, siger hun og uddyber:

- Det bliver også spændende at fortsætte det gode samarbejde mellem universitetet og de omkringliggende uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet. Jeg ser nogle interessante synergier, hvor vi i vores arbejde med at styrke relationerne eksempelvis kan tage fælles udgangspunkt i SDU’s strategiske indsats med de 17 verdensmål, siger Marianne Wolff Lundholt om sine forventninger til posten som campusleder.   

Mød campuslederen

Marianne Wolff Lundholt tiltrådte som institutleder for Institut for Design og Kommunikation 1. august 2019 og kom fra en stilling som forskningsleder for Center for Narratologiske Studier ved SDU Kolding. Marianne Wolff Lundholt er uddannet cand. mag i engelsk og dansk og ph.d. fra Syddansk Universitet. I perioden fra 2005-2008 var hun adjunkt ved Institut for Sprog og Kommunikation på SDU, og efter fem år som kommunikationsrådgiver i Danfoss vendte hun i 2013 tilbage som lektor ved Institut for Design og Kommunikation på SDU Kolding.

Redaktionen afsluttet: 30.08.2019