Skip to main content

Studieliv

Godt studiemiljø

Elise Katrine Andersen er 21 år gammel og studerer Designkultur og Økonomi på SDU Kolding.

- En ting, jeg rigtig godt kan lide ved Kolding som studieby, er, at det er så småt og man virkelig kommer hinanden ved. Der er også et rigtig godt internationalt miljø.

- Personligt synes jeg, der er et godt socialt miljø, men det er selvfølgelig noget man selv skal være med til at skabe, fortæller Elise.

- Er man ny i Kolding, synes jeg, det er en god idé at involvere sig i frivillige organisationer, hvor der er mulighed for at møde andre studerende på kryds og tværs at studier og årgange.

Nedenfor deler Elise ud af sine bedste tips til Kolding:

Marielundskoven og -søen

- Det er et af mine yndlingsområder. Der er rigtig flot og oplagt til picnic og løbeture.

A.L. Passagen

- Et af de mest hyggelige og livlige steder i Kolding er A.L. Passagen, hvor Mokka, Vinbaren og Den Engelske Pub holder til. Mit yndlingssted er helt klart Den Engelske Pub, som altid har en temaaften, pubquiz, live fodbold eller live-musik og over 200 forskellige øl.

Slotssøen

- Jeg går rundt om Slotssøen hver dag. Det er rigtig hyggeligt at spise frokost på plænen eller drikke øl ved søen om aftenen sammen med ens medstuderende.

Rebæk strand

- I sommerperioden tager jeg ofte derned med vennerne. På vejen plejer jeg at følge åen ned mod lystbådehavnen og videre ud til stranden.

Trapholt

- Trapholt museet skal også med på listen. De har nogle rigtig gode udstillinger, og de forstår at skabe et spændende interaktivt oplevelsesrum.

Axeltorv

- Her afholdes mange arrangementer, street food og andre pop-up boder. Jeg handler ofte ved Økokompagniet, som er en frugt og grønt bod, der står på Axeltorv hver tirsdag og fredag.

 

Læs hele artiklen om Elises favoritspots på hjemmesiden campuskolding.dk