Skip to main content

Fra studiejob til karriere

Billede af Simon Juel Bundgaard

 

- Min karriere startede, da jeg blev optaget på min uddannelse. Jeg var på det tidspunkt bevidst om, at jeg skulle bruge de næste 3-5 år af mit liv på at skabe de bedste forudsætninger for et job efter endt uddannelse. Jeg kunne tillære mig en masse viden inden for et givent område gennem mit studie.

- I min rolle som Business Development Manager arbejder jeg primært med udviklingsopgaver inden for markedsudvikling, digitalisering, bæredygtighed, strategi, kommunikation og branding mv. 


For at nævne en helt konkret opgave, er jeg projektleder på vores digitalisering, hvor vi er i gang med at implementere en digital skalérbar virksomhedsplatform, som bl.a. skal effektivisere arbejdsgange, reducere produktudviklingstiden og styrke kundeoplevelsen.

Simon Juel Bundgaard, cand. merc. fra SDU Kolding

- Der er helt sikkert et match mellem min uddannelse og mit job. Jeg føler, at jeg er enormt privilegeret, fordi jeg har fået muligheden for at arbejde inden for de områder, som jeg virkelig brænder for. I mit job er der også god mulighed for at anvende teorier fra studiet.

Fordelene ved Kolding

- Den primære årsag til, at jeg valgte at læse i Kolding var, at de havde en helt unik HA-uddannelse i innovation og entreprenørskab. Udover ønsket om at læse denne unikke uddannelse, som kun udbydes i Kolding, så valgte jeg også at læse i Kolding på grund af det splinternye universitet, det sociale studiemiljø på tværs af studieretninger, samarbejdet med erhvervslivet i Trekantområdet og den tætte kontakt til underviserne. 

- Derudover tiltalte det mig, at det var et mindre universitet, som virkede mere overskueligt og nemt at finde rundt på.

Læs hele artiklen om Simons vej fra studiejob til karriere på hjemmesiden campuskolding.dk.