Skip to main content

Læs Erhvervsøkonomi, HA i Kolding

Få en direkte vej til den karriere, du drømmer om

Alle HA-linjer på SDU Kolding samarbejder tæt med erhvervslivet. I faget Marketing på 2. semester er hele faget bygget op omkring 10 virksomheder, hvor du i grupper skal hjælpe dem med at løse deres problemstillinger. Du har også mulighed for at komme i studieophold i en virksomhed på dit 5. semester, hvor du kan lære at bruge din teori i praksis og skabe dig et netværk.

Vil du have endnu mere virksomhedskontakt, har du mulighed for det på HA-linjerne Digitalisering og forretningsudvikling samt Entreprenørskab og innovation. Her skal du nemlig, som en integreret del af dit studie, samarbejde med en virksomhed én gang om ugen. På den måde kobler du løbende din teori med praksis, og du vil i dine linjefag bruge din virksomhed som udgangspunkt for opgaver.

Har du en iværksætter i maven, kan du på linjen Entreprenørskab og innovation som noget helt særligt vælge at starte din egen virksomhed.

 

Mulighederne er mange, men du kan være sikker på, at du på HA i Kolding får tæt kontakt til erhvervslivet – og det vil hjælpe dig til at få en direkte vej til den karriere, du drømmer om.

Vi har 3 spændende HA-linjer i Kolding, du kan vælge imellem. Vælg dén, du brænder for. Læs mere om dem her:

Digitalisering og Forretningsudvikling

Entreprenørskab og Innovation

Generel erhvervsøkonomi

Studerende fortæller


"Det fedeste ved at læse på SDU er sammenholdet mellem både dine medstuderende og underviserne - der er altid hjælp eller godt kammeratskab at finde, og jeg glæder mig altid til at komme på skolen om morgenen. Derudover bliver der generelt set gjort meget for, at man som studerende har det godt, og det er jeg vild med."

Sofie, studerende HA - Digitalisering og forretningsudvikling.

 

"Jeg har valgt linjen HA - Entreprenørskab og Innovation, fordi jeg godt kan lide kombinationen med det teoretiske og praktiske. Jeg synes, det er fedt at få lov til at prøve tingene af, allerede mens jeg læser og opbygge erhvervserfaring, der gør, at jeg er bedre stillet efter uddannelsen. Det at komme ud og være i en virksomhed giver mig en god mulighed for at udvide mit netværk - det er jeg sikker på bliver en gevinst for mig.”

Laura,  studerende HA - Entreprenørskab og Innovation.

Sidst opdateret: 04.06.2021