CIMT står for Center for Innovativ Medicinsk Teknologi og er et forsknings- og innovationscenter, som bygger bro mellem Odense Universitetshospital (OUH) og Syddansk Universitet (SDU).

CIMT styrker innovation inden for, evaluering af og forskning i medicinsk teknologi. Herunder telemedicin, apps, virtual reality, videokonsultationer, droner osv.

CIMT kombinerer hospital og universitet, så vi sikrer samarbejde, sammenhæng og vidensdeling mellem forskerne fra universitetet og de læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale, der har den daglige kontakt med patienterne.

CIMT består af personale og forskere fra både OUH og SDU. Fra OUH er innovationsenheden og enheden for Medicinsk Teknologivurdering (MTV) en del af CIMT, og fra SDU er det forskere fra både det Tekniske, det Sundhedsvidenskabelige og det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Besøg vores hjemmeside for yderligere information

www.cimt.dk

Forskningsleder: