Skip to main content
DA / EN

Samarbejde

Forskningsenheden er forankret ved Odense Universitetshospital og er en del af Klinisk Institut (KI) under det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet.

CIMT er forankret i Klinisk Udvikling på Odense Universitetshospital, men arbejder på tværs af hele hospitalet og med alle fagområder og medicinske specialer for at hjælpe sundhedsvæsenet med at være klar til fremtidens patienter. Centret samarbejder også med alle forskningsområder og fakulteter på Syddansk Universitet for at sikre en tværfaglig og tværvidenskabelig tilgang til forskning og implementering af resultater, så der er sammenhæng og kontinuerlig vidensdeling på tværs af forskere på universitetet og sundhedspersonale, der er i direkte kontakt med patienter. Derudover samarbejdes der med virksomheder, der har en interesse i sundhedsløsninger, og med dets søstercentre Centre for Clinical Artificial Intelligence (CAI-X) og Centre for Clinical Robotics (CCR).

Klinisk Instituts vision er at skabe fremtidens patientbehandling gennem forskning og uddannelse i et stærkt samarbejde med Odense Universitetshospital.

Læs mere

Den fælles forskningsstrategi for Klinisk Institut og OUH – 2021-2025

Klinisk Institut