Skip to main content
DA / EN

Forskningsområder

CIMT styrker innovation i form af udvikling, evaluering og implementering af nye medicinske teknologier som apps, virtual reality, videokonsultationer og wearables.

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) er et forsknings- og innovationscenter, hvor der forskes bredt inden for sundhedsteknologi. Forskningsområderne omfatter blandt andet målingen af kliniske effekter af telemedicin og ny teknologi såvel som økonomiske evalueringer af disse, multidisciplinær evaluering af telemedicin, forskning i bruger- og patientoplevelser, participatory design, best practice inden for implementeringen af ny teknologi, organisatoriske studier og metoder til evaluering af tværsektoriel brug af teknologiske løsninger.

Der arbejdes i høj grad med telemedicin som apps, VR, videokonsultationer og andre telemedicinske løsninger, der kan hjælpe sundhedsvæsenet, styrke de ansatte og deres digitale kompetencer, og forbedre patienternes oplevelser.

Centrets tilknyttede forskere kommer fra mange forskellige fagområder, og ph.d-studerende i CIMT er alt fra læger og sygeplejersker til ingeniører og økonomer.

 

Oversigt over vores publikationer

Læs vores forskningsstrategi

Sidst opdateret: 07.09.2023