Skip to main content

Konference: Trivsel og Bevægelse i Skolen – hvordan gik det?

Forskningsprojektet Trivsel og Bevægelse i Skolen har gennem de sidste tre år undersøgt, hvordan elevernes trivsel i skolen kan fremmes gennem bevægelse. Projektet tager udgangspunkt i skolens dagligdag – med fokus på indsatser og aktiviteter, der kan iværksættes på landets skoler. Visionen er at: Flere skal ha’ mere ud af bevægelse i skolen.

Forskningsprojektet Trivsel og Bevægelse i Skolen har gennem de sidste tre år undersøgt, hvordan elevernes trivsel i skolen kan fremmes gennem bevægelse. Projektet tager udgangspunkt i skolens dagligdag – med fokus på indsatser og aktiviteter, der kan iværksættes på landets skoler. Visionen er at: Flere skal ha’ mere ud af bevægelse i skolen. 

Projektindsatserne har været gennem grundig evaluering, som bl.a. inkluderer en række effektmål og virkningsmekanismer. Hvad skal der i første omgang til for, at skolerne lykkes med at skabe en ny praksis på idræts- og bevægelsesområdet? Og hvad skal der til for, at alle elever er motiveret for og trives i bevægelsesaktiviteterne? 

Det er blevet tid til at gøre status og dele resultater og erfaringer fra de sidste års arbejde. 

Tid: 22. november 2017, kl. 09.00 – 15.00 
Sted: Lokale O100, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M. 

Konferencen henvender sig især til: Forskere, undervisere, ledere, konsulenter og andre interesserede medarbejdere fra forskningsinstitutioner, professionsuddannelser, organisationer, myndigheder, kommuner, regioner og skoler med interesse for bevægelse og trivsel. 

Pris: Gratis – efter først-til-mølle-princippet. 
Udeblivelse uden afbud medfører et gebyr på 250,- 

Tilmeld dig her
Tilmeldingsfrist d. 15. november 2017. 

Invitation og program

Redaktionen afsluttet: 03.10.2017