PhD forsvar Samuel Joseph Daniels

05.06.2019

Titlen på PhD afhandlingen er:

"Characterisation of the Extracellular Matrix Remodelling in Non-Alcoholic Fatty Liver Disease – An Exploration of a Translatable Biomarker"

PhD forsvaret er åbent for alle og finder sted i Emil Aarestrup Auditoriet i Klinikbygningen på Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C.

Hovedvejleder for Samuel Joseph Daniels har været Professor Aleksander Krag fra Center for Leverforskning.

Bedømmelsesudvalg:

-Associate professor Karen Louise Thomsen, Department of Clinical Medicine - The Department of Hepatology and Gastroenterology V, Aarhus University
-Prof. Ronit Shiri-Sverdlov, Genetics and Cell Biology, Maastricht University
-Clinical Associate Professor Anne Lindebo Holm Øvrehus, Infectious Diseases, University of Southern Denmark (chairman)

Photo Sam Daniels