Skip to main content
DA / EN

På erhvervskandidatuddannelsen i Datalogi på SDU Odense opnår du et øget fagligt niveau og evne til selvstændigt at opsøge og sætte dig ind i nyt og komplekst stof – egenskaber hos dataloger, som arbejdsgivere værdsætter højt. Resultatet er mulighed for højere løn og flere karrieremuligheder.

Uddannelsen giver dig en unik mulighed for at kombinere job og studier, uanset om du lige er blevet færdig med din bacheloruddannelse eller har været på arbejdsmarkedet i længere tid og ønsker at løfte dit uddannelsesniveau.

Kort fortalt er erhvervskandidaten indholdsmæssigt identisk den 2-årige kandidatuddannelse i Datalogi, men tilrettelagt på deltid over 4 år. Samtidig med at du studerer, skal du være beskæftiget mindst 25 timer om ugen i et fagligt relevant job, for eksempel i IT-branchen eller lignende.

På erhvervskandidaten i Datalogi har du stor frihed til at fordybe dig i netop de faglige emner du er interesseret i, hvad enten det er datavidenskab, machine learning, avancerede algoritmer, optimering eller programmering af 3D-grafik.

Læs mere om dine fremtidsmuligheder

Derfor skal du læse...

  • Erhvervskandidatuddannelsen i Datalogi er en mulighed for at bygge oven på din bacheloruddannelse mens du er i job
  • Virksomheder efterspørger i høj grad kandidater, som har flere kompetencer end bachelorniveau
  • Du kan få undervisningskompetence til at undervise i Datalogi i gymnasieskolen

Uddannelsen giver ret til den akademiske titel cand.scient. (candidatus/candidata scientiarum) i datalogi.