Skip to main content

Sprog og kommunikation - nationalt og internationalt

På bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – to fremmedsprog er indholdet delt i to områder; fremmedsprog og virksomhedskommunikation. Det giver dig erhvervskompetencer til at arbejde med intern og ekstern kommunikation i både private og offentlige virksomheder  i Danmark og udlandet. 

På uddannelsen tilegner du dig stærke sprogkompetencer – både på tysk og engelsk – indsigt i kultur, samfund og erhverv i både tysk- og engelsktalende lande og værktøjer til at arbejde med kommunikation både nationalt og internationalt. 

På uddannelsen vægtes praksis lige så højt som teori, så du både analyserer og producerer kommunikationsprodukter. Der er også rig mulighed for at løse opgaver sammen med virksomheder uden for universitetet. Og du bliver del af et studiemiljø, hvor der er god kontakt med tidligere studerende og virksomheder gennem mange forskellige arrangementer. 
Med bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – to fremmedsprog har du mulighed for at læse videre på kandidatuddannelsen i International virksomhedskommunikation eller en række andre kandidatuddannelser.

3 gode grunde...

  • Du får rig mulighed for at samarbejde med virksomheder i løbet af uddannelsen.
  • Du får brede karrieremuligheder, da dine stærke sprogkompetencer på både tysk og engelsk og kommunikationsevner er efterspurgt i både danske og internationale virksomheder og organisationer.
  • Der er mulighed for et udlandsophold i løbet af uddannelsen.