Skip to main content

Tysk, kommunikation og medier

På bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation med tysk kan du vælge mellem to linjer: Kommunikation eller Medier.

Uddannelsen giver dig erhvervskompetencer til at arbejde med ekstern og intern kommunikation i virksomheder eller organisationer, der samarbejder eller handler med Tyskland eller tyske virksomheder med aktiviteter i Danmark.

Du bliver rigtig dygtig til tysk både mundtligt og skriftligt, og du får indgående viden om forholdene i tysktalende lande, både politisk, socialt, historisk og økonomisk.

Kommunikationslinjen

På kommunikationslinjen lærer du at arbejde med dansksproget virksomhedskommunikation – både skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation – og får værktøjer til at løse eksterne og interne kommunikationsopgaver i alle typer af virksomheder.

Medielinjen

På medielinjen får du viden om mediernes historie og udvikling, mediernes rolle i kommunikationsmæssig sammenhæng samt lærer du at hjælpe virksomhederne med deres kommunikation på en række forskellige, både traditionelle og nye, medieplatforme.

På uddannelsen vægtes praksis lige så højt som teori, så du både analyserer og producerer medie- og kommunikationsprodukter. Der er også rig mulighed for at løse opgaver sammen med virksomheder uden for universitetet. Og du bliver del af et studiemiljø, hvor der er god kontakt med tidligere studerende og virksomheder gennem mange forskellige arrangementer.

Med bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation – tysk og kommunikation eller tysk og medier – har du mulighed for at læse videre på kandidatuddannelsen i International virksomhedskommunikation eller en række andre kandidatuddannelser.

3 gode grunde...

  • Du får rig mulighed for at samarbejde med virksomheder i løbet af uddannelsen.
  • Du får brede karrieremuligheder, da dine stærke sprogkompetencer på tysk og kommunikationsevner er efterspurgt i både danske og internationale virksomheder og organisationer.
  • Der er mulighed for et studieophold i udlandet i løbet af uddannelsen.