Karriere

Med en bachelor i international erhvervsøkonomi med fremmedsprog har du særlig gode forudsætninger for at arbejde i et internationalt miljø. Studiet sigter nemlig mod en bred vifte af jobs inden for virksomheder og organisationer med internationale aktiviteter.


Arbejdet kan f.eks. være at opsøge nye eksportmarkeder eller at forhandle med myndigheder om eksportmuligheder, aftaler eller kontrakter.


Unikke jobmuligheder


Kombinationen af erhvervsøkonomi og erhvervssprog samt studiets grænseoverskridende dimension åbner unikke muligheder for dig på arbejdsmarkedet i Danmark såvel som i Tyskland. At Tyskland er Danmarks største samhandelspartner lader sig ikke mindst aflæse i virksomhedernes efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft.


Mulige jobtitler 


Produktchef, Area Export Manager, marketingkoordinator, udviklingskonsulent og markedschef er nogle af titlerne, som du måske kan få, når du bliver ansat efter endt uddannelse.
”Jeg læste først international erhvervsøkonomi med fremmedsprog og byggede ovenpå med en cand.merc.int. Efter afsluttet studium har jeg arbejdet internationalt for Brightpoint som Business PerformanceManager; fra 2008 til i dag har jeg arbejdet ved LEGO, hvor jeg nu er BrandDirector Nordic-Benelux-Baltic. Bredden på de to uddannelser har givet mig et godt fundament at bygge min karriere på.” - Mette Damgaard Frøkjær


Hvis du vil se mere om, hvilke muligheder for kombinationer du får med denne uddannelse, kan du gå ind på DIVA - dine valg undervejs og finde denne uddannelse, så kommer de forskellige muligheder frem.