Skip to main content
SDUx

Om SDUx

SDUx vil styrke forbindelsen mellem erhvervslivet, universitetets forskningsmiljøer og offentlige institutioner ved hjælp af praksisnære kurser. Kurserne kan tilpasses jeres medarbejdere og jeres behov, så I får præcis den nye viden og de kompetencer, som skaber grobund for nytænkning og løfter innovationskraften i virksomheden til næste niveau.

Digitalisering og bæredygtighed

Bæredygtighed, grøn omstilling, digital transformation og kunstig intelligens er nogle af de områder, som erhvervslivet skal forholde sig til, og som giver både nye udfordringer og muligheder for at optimere driften og øge innovationskraften.

Gennem samtale, praksiseksempler og fælles udvikling af nye indsigter vil et kursus fra SDUx give indblik i nyeste forskning og mulighed for at sætte den i sammenhæng med virkeligheden og hverdagen i din virksomhed. Kurserne kan både være klassiske kurser, tematiske workshops og specialiserede forløb, som vi udvikler i fællesskab.

Se alle kurser hos SDUx

Baggrund

SDUx er en eksperimenterende hub for livslang læring og kompetenceudvikling - skabt i samarbejde mellem Syddansk Universitet og DANDY Business Park og med Vejle Kommune som aktiv aktør.

SDUx er et fundament for udvikling og udbud af relevant livslang læring, der bringer forskningsbaseret viden i spil til praktisk anvendelse og forretningsudvikling. Fokus er på at skabe solide og bæredygtige relationer med vores samarbejdspartnere og understøtte samskabelse af innovative løsninger.

"X'et" i SDUx symboliserer det ukendte og viljen til at eksperimentere med kompetenceudvikling, praksisrelevante elementer i universitetsuddannelserne og forsknings- og innovationssamarbejde.

SDUx er et resultat af en fælles vision om at eksperimentere med nye samarbejdsformer for at imødekomme nutidens og fremtidens udfordringer og muligheder.

Læs mere om DANDY Business Park her ( åbner i nyt vindue).