Skip to main content
DA / EN

Om instituttet

Organisation

Instituttet er organiseret og ledet baseret på et tæt samarbejde med sygehusene.

Institut for Regional Sundhedsforskning (IRS) er en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. IRS har et tæt samarbejde - både fagligt og administrativt - med Klinisk Institut, der er omfatter forskning og uddannelse på Odense Universitetshospital og psykiatrien i Odense.  

IRS' Institutleder og Ledergruppen sikrer, at instituttet understøtter forskning og uddannelse på regionale sygehuse/enheder primært i Region Syddanmark og Region Sjælland. IRS Ledergruppen udgør sammen med de administrative personer og to ph.d.-studerende IRS’ Institutråd.

Der er stor geografisk spredning mellem sygehusene, men forskningsmiljøer og fagligheder bindes organisatorisk sammen af IRS. Instituttet er derfor ikke et institut med én bygning og én placering, men et fællesskab med adgang til hinandens forskning, kompetencer og understøttende infrastruktur. 

Organisationsdiagram

IRS ledes af en institutleder. Sygehuse med forskere tilknyttet IRS, har en koordinerende forskningsleder (KFL), der sammen med institutleder udgør IRS lederkredsen. Hvert sygehus har desuden en række forskningsgruppeledere (FL), der i det daglige refererer til KFL vedrørende universitære forhold.

Organiseringen mellem sygehusene og Institut for Regional sundhedsforskning

Årlige aktiviteter ved IRS

Sidst opdateret: 22.12.2023