Skip to main content

Forskning

Judges of the SDU Supercomputer Challenge 2017

IMADAs forskning strækker sig over hovedområderne datalogi, matematik og anvendt matematik samt Naturfagsdidaktik.

Områderne matematik og datalogi hænger tæt sammen, så sektioner og grupper beskæftiger sig ofte med emner i grænselandet mellem disse, ligesom vores forskere også har hver deres område, men ofte arbejder sammen i sektioner og grupper inden for områder, der overlapper eller hænger sammen med hinanden.

Forskerne opererer inden for 5 sektioner:

I Analyse-sektionen finder du grupperne Operator Algebra og Philosophy of Mathematics. Computational Science-gruppen består af Computational Mathematics og Computational Quantum Field Theory. Algoritme-gruppen byder på de tre grupper Keminformatik, Onlinealgoritmer og Grafteori, mens Data Science & Statistik rummer grupperne Statistik, Data Science og Bioinformatik. Den sidste sektion, Concurrency & Logic, består af én gruppe af samme navn. Desuden leder vi centret Laboratorium for Sammenhængende Uddannelse og Læring.

Under hvert område kan du finde en liste over de forskere, der er tilknyttet dette særlige forskningsområde, og en kontaktperson, som du kan skrive til, hvis du har spørgsmål til området.