Skip to main content

Forskningscenter for Naturvidenskabelig Uddannelse og Formidling (FNUG) er et tværfagligt forskningscenter, som arbejder med at inspirere til engagerende og lærerige oplevelser med natur, naturfag, naturvidenskab, matematik og teknologi i dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse, universitet og igennem hele livet. Visionen er at være et væksthus for STEM uddannelsesinnovation – og at være internationalt anerkendt for det.

Forskningscenteret ledes af professor Connie Svabo i et samarbejde med forskere fra flere institutter på Det Naturvidenskabelige Fakultet på SDU, og huser det strategiske forsknings- og uddannelsespartnersskab Laboratorium for STEM Uddannelse og Læring (LSUL), som er et samarbejde mellem SDU og professionshøjskolerne UC Syd og UCL.

Seneste nyheder

  • Tiltrædelsesforelæsning

    Remodeling Science through Creativity, Design and Communication

    I anledning af Connie Svabos ansættelse som professor ved Institut for Matematik og Datalogi afholdt hun sin tiltrædelsesforelæsning "Remodeling Science through Creativity, Design and Communication" den 1. juni 2022 kl. 13 med efterfølgende reception.

    Tiltrædelsesforelæsningen kan du se her