Skip to main content

Udtalelser

”Vi har fået introduceret Leverandørdreven Innovation via en workshop på SDU, hvor en produktionsvirksomhed berettede om deres konkrete erfaringer med værktøjerne i konceptet, hvorefter vi selv afprøvede et enkelt værktøj. Konceptet virkede enkelt og nemt at kommunikere både internt i virksomheden samt til underleverandørerne. Herefter introducerede vi i samarbejde med SDU værktøjerne på møder for henholdsvis Ledernetværk samt Salg- og MarketingNetværk i Middelfart. Deltagerne fik en intro til konceptet og afprøvede selv nogle af værktøjerne. I begge netværk blev metoden modtaget positivt og gav anledning til overvejelser omkring implementering af nye processer med leverandørerne.”
Tina Eisenhardt, Souschef, Middelfart Erhvervscenter

Det er klart I har været med til at kick-starte vores arbejde i denne retning. Vi var startet, da vi kom i forbindelse med jeres koncept, men manglede nogle værktøjer til at angribe hele problemstilling.  Disse typer af tanker var helt nytænkning for os og vores branche, og derfor var det vanskeligt for os at gennemskue hvordan ”muren” i branchen skulle brydes. Vi begynder nu at have en tegning til et koncept, som vi ser mangler i vores branche. Et bindeled mellem de mange forskellige aktører i branchen og dette koncept bygger udelukkende på et resultat af jeres analyseværktøjer.”
René Christensen, kvalitets- og udviklingschef, Alumeco

”Det gør noget at få de der kritiske spørgsmål, det er dem, der skal udvikle os. Det er I jo rigtig gode til, det gør I virkelig hele tiden. Man bliver udfordret på de ting, man siger og gør.”
Kirsten Møller, Easyfood

”Jeg synes, det er enormt givende at være på et forløb, hvor vi er så forskellige, det giver rigtig meget for mig at høre, hvordan man gør andre steder.”
Susi Phillips, Easyfood

”Super flot faciliteret og gennemført, udsøgt fornøjelse.”
Per Guldbrandt, Madværket

”Tak for i mandags, jeg nyder selv meget at være med – og kan godt lide at arbejde i de rammer, I sætter op.”
Mette Løvbom, Løvbom Kommunikation ApS

Sidst opdateret: 14.05.2018