Skip to main content
DA / EN

Spydspidsprojektpuljen

Spydspidsprojektpuljen skal bidrage med ressourcer, der gør det muligt at eksperimentere med metoder og digitale teknologier, der kan aktivere den enkelte studerendes potentialer, såvel de faglige som de sociale og personlige. Med puljen ønsker direktionen at understøtte reel innovation gennem afprøvning af nye digitale og didaktiske muligheder ude i undervisningsmiljøerne.

2020 puljen
Der var deadline for indsendelse af projektidéer til 2020 puljen den 9. oktober 2020. Der blev indsendt 12 projektidéer, og de 4 projektidéer nedenfor blev imødekommet. Projekterne vil blive fulgt tæt af SDU Universitetspædagogik med særlig fokus på at uddrage, dokumentere og formidle viden og erfaringer bredt på SDU. 

 1. Ny online aktiv læringsplatform til lærebog
  Kontaktperson: Lektor Jane Ebsen Morthorst, Biologisk Institut, Det Naturvidenskabelige Fakultet


 2. Students as partners
  Kontaktperson: Lektor Heidi Hansen, Institut for Sprog og Kommunikation, Det Humanistiske Fakultet

 3. Developing a cyber-physical environment for augmented studio-based learning
  Kontaktpersoner: Adjunkt Hugo Mulder,  adjunkt Roberto Naboni, Adjunkt Nebojsa Jakica, Institut for Teknologi og Innovation, Det Tekniske Fakultet

 4. Digitale medier og historiestudiets kernefaglighed
  Kontaktperson: Lektor Anne Magnussen, Institut for Historie, Det Humanistiske Fakultet

 

2019 puljen
Der var deadline for indsendelse af projektidéer til 2019 puljen den 17. juni  2019. Der blev indsendt 14 projektidéer og de 3 projektidéer nedenfor blev imødekommet. Projekterne vil blive fulgt tæt af SDU Universitetspædagogik med særlig fokus på at uddrage, dokumentere og formidle viden og erfaringer bredt på SDU. 

 1. Curriculum redesign af 3 Cand.merc. linjer med fokus på feed forward og akademisk dannelse på tværs af semestre.
  Kontaktperson: Lektor Jesper Piihl, Institut for Entreprenørskab og relationsledelse, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

 2. Feedback-plan for de første fire semestre af bacheloruddannelsen til Bygningsingeniør.
  Kontaktpersoner: Lektor Camilla F. Larsen og lektor Gry G. Linell, Institut for Teknologi og Innovation, Det Tekniske Fakultet
  Afrapportering

 3. Feedback på ledelsespraksis – Master i offentlig ledelse (FMOL).
  Kontaktperson: Lektor Mads Bøge Kristiansen, Institut for Statskundskab, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
 

2018 puljen
Puljen blev for første gang udbudt i 2018 med ansøgningsfrist den 15. maj 2018. Der blev indsendt 9 ansøgninger og de 3 projekter nedenfor blev imødekommet. Projekterne vil blive fulgt tæt af SDU Universitetspædagogik med særlig fokus på at uddrage, dokumentere og formidle viden og erfaringer bredt på SDU.

 1.  Udvikling af blended learning med SDU-PACS for studerendes fleksible læring og employability – et projekt på tværs af sundhedsuddannelser.
  Kontaktpersoner: Studieleder og lektor Henrik Lauridsen, Idræt og Biomekanik, lektor John Chemnitz, IMM og klinisk lektor Ole Graumann, Klinisk Institut m.fl. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

 2.  Projekt BMB online – styrke kvalitet, fleksibilitet og individualisering gennem online læringsprocesser
  Kontaktpersoner: Specialkonsulent Lise Junker Nielsen, akademisk medarbejder Karin Hjernø og professor Brage Storstein Andresen, Institut for Biokemi og Molekylærbiologi, Det Naturvidenskabelige Fakultet. 

 3.  21st Century Employability Goals of Higher Education: Aligning Authentic Learning Goals of Courses and Self-Determination of Students.
  Kontaktpersoner: Lektor Saifuddin Khalid, lektor Lars Elbæk og videnskabelig assistent René Engelhardt Hansen, Institut for Idræt og Biomekanik. Thomas Bernhard Kjærgaard, SDU RIO og karrierekonsulent Majbritt Ursula Johansen, HR udvikling. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Sidst opdateret: 02.05.2023