Skip to main content
Snak om studievalg

Besøg vores tre caféer den 26. februar til Åbent Hus 2022 og få gang i snakken om studievalg!

 

I vores tre caféer til Åbent Hus inviterer vi jer til at slappe af i rolige rammer, hvor vi giver kaffen og kagen. Her får I en lille gave i form af samtalekort, der er tiltænkt at kickstarte samtalen om studievalg mellem forældre og ung.

 

Står dit barn overfor et kommende studievalg? Eller har du brug for dine forældres sparring til at komme nærmere på dine fremtidsdrømme og dit studievalg? Eller måske du foretrækker at snakke om din fremtid med en god ven eller et andet familiemedlem end en forælder? Uanset hvad, så inviterer vi til kaffe, kage og snak i forbindelse med Åbent Hus den 26. februar 2022 på SDU i Odense.

Til Åbent Hus er der masser af indtryk, input og informationer, derfor kan det være rart med en pause i bløde møbler med lidt til ganen. Slå jer ned i en af vores tre caféer og få serveret en bakke med lækkerier og en lille gave fra os til jer: Samtalekort, der giver anledning og inspiration til at få sat ord på, hvad der har betydning for et studievalg. Måske I vil få øje på nye perspektiver og muligheder. 

Hold dig opdateret i vores nyhedsbrev

95% af forældre synes, de har talt med deres unge om studievalg. ... Men kun 50% af de unge synes, deres forældre har talt med dem om studievalg.

[kilde: Er unge og forældre klædt på til studievalget? Uddannelses- og Forskningsministeriet, 2016]

 

Samtalesalonerne er oprindeligt udviklet af Engineer the Future og videreudviklet i samarbejde med Fremtidsfabrik, SDU’s Center for teaching and Learning og SDU's Gender Equality Team. I 2022 har vi videreudviklet konceptet til fysiske samtalekort til fri afbenyttelse i hyggelige rammer, der støtter op om dialogen mellem forældre og ung. Konceptet er støttet af William Demant Fonden og Mads Clausens Fond.

 

Sidst opdateret: 14.08.2023