Skip to main content

Kom til samtalesalon fredag 26. februar, 2021 kl. 16-18

Kom til samtalesalon fredag 26. februar, 2021 kl. 16-18


Brug samtalesalon som opvarmning til Åbent hus eller blot som anledning til en god oplevelse med en af dem, der kender dig bedst.


Står dit barn over for et kommende studievalg? Eller har du brug for dine forældres sparring til at komme nærmere på dine fremtidsdrømme og dit studievalg? Så inviter hinanden til samtalesalon fredag den 26/2, 2021 kl. 16-18.

I får inspiration og sjove udfordringer undervejs, lærer hinanden bedre at kende og får sat ord på, hvad der har betydning for studievalget – og måske får I øje på et par nye perspektiver.

Tilmeld dig her inden den 18. februar!

Samtalesalonen tilbyder en inspirerende ramme og redskaber til en god snak om fremtidsdrømme og studievalg

95% af forældre synes, de har talt med deres unge om studievalg. ... Men kun 50% af de unge synes, deres forældre har talt med dem om studievalg.

[kilde: Er unge og forældre klædt på til studievalget? Uddannelses- og Forskningsministeriet, 2016]

Samtalesalonen danner rammen om en fælles oplevelse, som I selv fylder ud med jeres samtale.

Vi mødes på Zoom, hvor vores veloplagte værter, fører jer igennem en velkomponeret samtalemenu med spørgsmål, input og inspirationsoplæg. Der veksles mellem korte oplæg i fælles forum og jeres eget samtalerum under fire øjne. Samtalen hjælpes på gled af lidt mundgodt, som sendes til jer inden vi mødes.


Det handler om dig

Det handler ikke så meget om at komme i mål med et endeligt valg af en specifik uddannelse. Men det handler om at komme hele vejen rundt om dig og udforske, om der er uopdagede muligheder, blinde vinkler, eller ubevidste forventninger, der spiller ind i dine overvejelser.

Formålet med samtalesalonen er først og fremmest, at du får et godt afsæt til at træffe mere kvalificerede, velinformerede og frie studievalg på baggrund af en åben og undersøgende samtale med den, der kender dig bedst.

Samtalesalon om uddannelsesvalg arrangeres af Ingeniøruddannelserne ved Syddansk Universitet.

Arrangementet er støttet af William Demant Fonden og Mads Clausens Fond.

Program

Program kommer senere.


 

Samtalesalonerne er oprindeligt udviklet af Engineer the Future og videreudviklet i samarbejde med Fremtidsfabrik, SDU’s Center for teaching and Learning og SDU's Gender Equality Team.