Skip to main content

Specialeprojekter for civilingeniører

Specialeprojekter for civilingeniører kan struktureres på flere måder. Mange projekter gennemføres i samarbejde med en virksomhed og enten individuelt eller i par.

Et 40 ECTS speciale gennemføres hen over et helt år: således anvendes 1/3 semester til er forberedende projekt ( 10ECTS) og efterfølgende 1/1 semester til specialearbejdet (30 ECTS). Den mest almindelige timing er, at 40 ECTS specialer påbegyndes september, men mange af studierne påbegynder også 40 ECTS specialer til februar.   

Et 30 ECTS speciale gennemføres over et semester  - oftest fra februar til juni.

I visse tilfælde kan specialeskrivningen kombineres med et Studieprojekt med virksomheder på 9. semester forud for et 30 ECTS specialeprojekt. 

Har du et emne til et specialeprojekt skal du være velkommen til at lægge det på SDU Jobbank . Formatet for et opslag kan være forskelligt. Vi anbefaler at I bygger det lidt spændende op for at adskille jer fra de øvrige, men er du i tvivl kan I tage inspiration fra vores skabelon, som kan downloades her.

Vil I gerne møde de studerende kan I deltage gratis på Praktik og Projektdag på SDU som afholdes 2 gange årligt. Information og tilmelding til Praktik og Projektdag

Du kan kontakte innovationskonsulent Lone Søvad Madsen, TEK Innovation, hvis du vil vide mere om specialeprojekt generelt eller hvis du er i tvivl om hvilken ingeniørtype, der kan passe til din virksomhed.

Kontakt os

Kontakt Lone Søvad Madsen, lsma@tek.sdu.dk / +45 2137 9061 hvis du vil vide mere om specialeprojekt generelt .

Kontaktinfo

Sidst opdateret: 04.12.2019