Skip to main content

Unge får igen chancen for at udvikle computerspil i sommerferien

Nu er der åbnet for tilmelding til Game Development Camp 2012, der igen i år bliver afholdt på Det Tekniske Fakultet. Sommercampen tilbyder en unik social oplevelse og praktisk undervisning i spiludvikling.

Game Development Camp 2012 finder sted d. 22.-29. juli og er målrettet unge på gymnasiale uddannelser. Deltagerne bliver i løbet af ugen undervist af studerende, der selv brænder for udvikling af spil.
Campen har i år valgt at øge det faglige niveau, så deltagerne får en bedre introduktion til den professionelle spilbranches arbejdsmetoder og værktøjer. De unge behøver dog stadig ingen faglig erfaring for at deltage i ugen.

"Da Game Development Camp er den eneste af sin slags i Danmark, er det vigtigt at vi giver deltagerne en så god oplevelse som overhovedet muligt, fagligt såvel som socialt. Vi arbejder i år på at forbedre integrationen mellem faggrupperne, og har derfor fremstillet en skriftlig guide til spiludvikling, der kommer til at være tilgængelig for alle på vores hjemmeside," forklarer campens koordinator Alexander Birke.

Styrker sociale kompetencer
Sommercampen ligger også vægt på et underholdende socialt program, da det er gennem samarbejde og en fælles indsats, at de bedste ideer bliver til. Flere aspekter af spiludvikling kræver også sociale kompetencer.

"På campen lærer du ikke kun at arbejde direkte fagligt på et spil. Du får også mulighed for at få et indblik i de mange andre roller man kan påtage sig, for at indgå i og fremme spilbranchen, så som netværking, videns deling og investering," fortæller campens socialt ansvarlige Peter Andresen.

Tilmeldingen er åben på www.game.unf.dk.

Fakta om Game Develoment Camp 
Hvor: Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M
Hvornår: d. 22. juli – 29. juli 2012
Deltagergruppe: Unge på en gymnasial uddannelse
Antal Deltagere: 72
Arrangør: Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Mere info kontakt:
• Emil Holmen, pressekontakt, Game Development Camp, tlf. 50425099, eho@unf.dk
• Alexander Birke, koordinator på Game Development Camp, tlf. 60277499, abi@unf.dk

Læs også mere om uddannelserne civilingeniør i Lærings- og Oplevelsesteknologi og civilingeniør i Software Engineering.

Redaktionen afsluttet: 14.03.2012