Skip to main content
DA / EN

Nyheder

fra SURFY-projektet

Følg med i hvad der sker i projektet og hvor vi er på vej hen.

19.09.2023

Projektfase 2: Fokus på de studerendes stemmer i overgangen til universitetet

Vi kaster os nu ind i projektfase 2, hvor vi sætter fokus på de studerendes stemmer for at forbedre støtten til underrepræsenterede grupper af studerende. Så efteråret og vinteren står på fokusgruppeinterviews og workshops hos os på SDU og hos vores samarbejdspartnere. Gennem interviews og workshops ønsker vi at opnå en dybere forståelse af de studerendes støttebehov i forskellige stadier af deres første år på universitetet – fra overvejelser om ansøgning til slutningen af 1. studieår. Hvor rammer universiteterne plet, og hvor er vores blinde vinkler? Hvor kan vi justere på initiativer, og hvor er der huller i osten? Vi håber på en masse studerende har lyst til at være med og dele deres erfaringer og oplevelser med os.

Læs mere

05.07.2023

EFYE 2023 i Dundee, Skotland

Vi er netop vendt hjem fra endnu en inspirerende EFYE konference – denne gang i Dundee, Skotland. Vi var så heldige også at få taletid. På konferencens første dag holdt vi nemlig en vellykket præsentation af SURFY, hvor vi kom omkring vores foreløbige resultater og vores fremtidige planer. Tilhørerne var engagerede og havde mange gode spørgsmål. Den generelle tilbagemelding var, at de ser frem til at følge projektet. Vi ser frem til at kunne præsentere endnu flere resultater til EFYE 2024.

Læs mere

15.06.2023

Mød SURFY på EFYE

Under titlen ”Join the wave of support with SURFY” præsenterer vi for første gang vores foreløbige resultater med projektet. Det sker på den årlige EFYE (European First Year Experience) konference fra den 27.-29. juni på Abertay University i Dundee, Skotland. Vi er på programmet tirsdag den 27. juni sammen med vores gode samarbejdspartnere fra AHS og UCD. Du finder programmet her.

Læs mere

13.04.2023

Transnational meeting i Ghent, Belgien

I marts afholdt vi det første af 3 transnational meetings i forbindelse med projektet. Det blev afholdt hos Artevelde Hogeschool i Ghent i Belgien. Tine og Xenia fra Studievejledningen på Humaniora tog afsted for at mødes med vores gode samarbejdspartnere: Pieterjan Bonne, Nele Pierlet og Jara Van Wiele fra Artevelde Hogeschool og Bairbre Fleming og Therese Fitzgerald fra UCD. Det visuelle udtryk og indhold til databasen er på plads - nu skal udviklerne i gang På programmet var - blandt meget andet - den database, hvor de initiativer vi alle sammen arbejder på at indsamle lige nu, skal præsenteres. Både det visuelle udtryk og indhold blev diskuteret, så det nu er klar til, at udviklerne kan gå i gang. Vi ses igen til EFYE 2023 Vi nåede også at få drøftet vores bidrag til den kommende EFYE konference, så der vil vi også være at finde. Mere info om det følger. Det var en fornøjelse at møde vores gode samarbejdspartnere uden for Zoom - nogle for allerførste gang. Vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med SURFY.

Læs mere

Studievejledningen på Humaniora Det Humanistiske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 2040

Sidst opdateret: 30.03.2023