Skip to main content
Navnestof

Jane Ferniss vinder pris som årets underviser

Lektoren har modtaget fin pris som årets underviser 2022

Lektor Jane Ferniss får Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på SDU's pris som årets underviser 2022 for sit kontinuerlige udviklingsarbejde med sit fag skatteret. Faget er obligatorisk på cand.jur.- og cand.merc.(jur.)-uddannelserne, og da der ofte sker ændringer på skattelovgivningsområdet, er der ekstra høje krav til underviseren ift. at få gjort faget overskueligt og tilgængeligt for de studerende.

I indstillingen til prisen skriver de studerende bl.a.:

”Jane formår at skabe rammerne for den perfekte læring. Først og fremmest er faget yderst velstruktureret. I meget god tid fik vi en specificeret plan for hele semestret med pensum, aktiviteter, læringsudbytte og tilknyttede opgaver, forberedelse før og efter undervisningen.

Selve undervisningen blev formidlet med stor faglig viden og indlevelse. Jane formår på pædagogisk vis at formidle et kompliceret lovstof. Jane er yderst dygtig til at inddrage retspraksis på en måde, der klart understøtter den teoretiske viden, der opnås gennem faglitteraturen. Jane har inddraget videoer, opgaver og peer grade i faget, hvilket gør at man som studerende allerede på et tidligt tidspunkt var i stand til at løse mindre problemstillinger og på den måde var involveret fra start til slut.”

Stort og hjerteligt tillykke til Jane med den flotte pris!

Prodekan Jan Guldager Jørgensen overrækker prisen til Jane Ferniss

Redaktionen afsluttet: 05.09.2022