Skip to main content
DA / EN
Nyhed

Institut for Sociologi, Miljø -og Erhvervsøkonomi udvikler nyt kursus i Event Management

D. 1. oktober går et nyt kursus i event management i luften, der fokuserer på at udvikle og styrke ens kompetencer inden for event management disciplinen. Kurset er udviklet af professorer fra Institut for Sociologi, Miljø -og Erhvervsøkonomi.

Der findes mange forskellige former for events lige fra store musikfestivaler til mindre konferencer. En ting er at afholde et event, men for at den er succesfuld og mindeværdig, kræver det de helt rigtige kompetencer inden for bl.a. planlægning, strategi og organisering. 

 

SDU lancerer nu et nyt kursus for personer, der enten arbejder med events, eller interessere sig for det. Her kan deltagerne styrke deres kompetencer inden for event management. Kurset adresserer de udfordringer, der ligger i event management disciplinen og giver et overblik over de mange forskellige management områder.

 

Det er professor Arne Feddersen, professor MSO Oliver Schnittka og Lektor Chris Horbel fra Institut for Sociologi, Miljø -og Erhvervsøkonomi, der har været tovholdere på udviklingen af kurset. 

 

Højt fagligt niveau

 

Det nye kursus starter d. 1. oktober 2019 og består af fem individuelle temadage. Hver dag dækker et essentielt emne inden for event management disciplinen. Man kan enten vælge at følge programmet som en fuld fem-dages pakke eller vælge mellem de dage og emner, der passer bedst til ens profil og interesser. 

 

Kurset er forskningsbaseret og giver deltagerne et strategisk perspektiv på, hvordan man håndterer og udfører de forskellige udfordringer, man bliver mødt med som event manager, uanset om man arbejder med større eller mindre events. 

 

Man vil efter kurset kunne varetage en mere professionel og strategisk afholdelse af events og få en højere succesrate med hensyn til antal besøgende, indtægter og reklame.

 

 

Mere information

 

Kurset starter d. 1. oktober og afholdes på SDU i Kolding eller Odense. Følgende emner er omfattet: Event Sponsorship Management, Atracting Event Visitors, Event Social Media Strategies, Event Project Management og Event Performance Management. Kurset undervises på engelsk, men spørgsmål og gruppediskussioner kan foregå på dansk.

 

Tilmelding kan ske her: https://www.tilmeld.dk/Eventmanagement2019

Sidste frist for tilmelding er d. 15. august.

 

Kontakt:

 

Professor Arne Feddersen, mail: af@sam.sdu.dk, telefon: 65501597

Vil du vide mere?

Du kan finde flere informationer og læse mere omkring event-management kurset her

Læs mere her

Tilmelding

Du kan tilmelde dig event-management kurset her. Sidste frist for tilmelding er d.15 august 2019.

Tilmeld dig her

Redaktionen afsluttet: 30.04.2019