Skip to main content

Sønderborgforskere udgiver bog om hybride materialer

Forskere fra SDU Sønderborg, Morten Madsen, Vida Turkovic og Horst-Günter Rubahn, står angivet som forfattere på den nyligt udgivne bog World Scientific Reference of Hybrid Materials.

Lad os slå fast med det samme: bogen World Scientific Reference of Hybrid Materials bliver nok hverken revet ned fra hylderne i din lokale boghandler eller går hen og bliver et hit som årets mandelgave, når julen kommer over os. Dertil er prisen på 915 pund (lige knap 8.000 kr.) ganske enkelt for høj, samtidig med, at målgruppen nok bedste fald må betegnes som snæver. 

Men hybride materialer er vigtig for fremtidens smarte devices såsom fleksible solceller eller bøjelige computerskærm og HVIS du interesserer dig for hybride materialer, så er bogen en must-have. Fordelt over 14 kapitler forklarer og beskriver eksperter inden for forskningsfeltet nemlig om nye apparater og enheder, hvor hybride og organiske materialer spiller en afgørende rolle. 

Disse teknologiske landvindinger har været centrum for enorm opmærksomhed i de seneste år, både fra videnskabelig og industriel side. 

Hybride og organiske devices forventes at være med til at forme det teknologiske landskab i en ikke al for fjern fremtid, da materialerne excellerer ved at være både fleksible, billige, lette at producere og derudover er yderst miljøvenlige. SDU er blandt frontløberne inden for dette forskningsfelt, hvilket er med til at sætte både Odense og Sønderborg på det videnskabelige verdenskort. Det er bogen med til at understrege. 

‘World Scientific Reference of Hybrid Materials’ giver læseren et overblik relevante emner inden for forskningsfeltet, men har samtidig til formål at lokke forskere til beskæftige sig med et felt i rivende udvikling. 

Bogen er udgivet igennem det anerkendte videnskabelige forlag World Scientific Publishing. Du kan læse mere om bogen her

Redaktionen afsluttet: 09.04.2019