Skip to main content
DA / EN

Ingeniørprojekt fik pris for bedste bacheloropgave

Studerende fra ingeniøruddannelsen Innovation and Business fik BHJ Fondens pris for bedste bacheloropgave.

For ingeniørstuderende Emil C. Tokebjerg blev dimissionen på Syddansk Universitet Campus Sønderborg ekstra god. Emil kunne fejre, at han blev færdig med sin bachelorgrad i ingeniøruddannelsen Innovation and Business. Han afsluttede de første tre år af uddannelsen med en bacheloropgave lavet i samarbejde med Sønderborg-virksomheden ViewNet, der producerer fladskærme. Emil fik 12 for sin opgave om nye afsætningsmuligheder for det interaktive skærmsystem AktiView, og i fredags fik han en ekstra belønning, da han og virksomheden modtog BHJ Fondens pris for bedste bachelorprojekt lavet i samarbejde med en virksomhed.

 

25.000 kr. til studerende

Prisen består af 25.000 kr., der går til den studerende, og virksomheden modtager en plakette, hvor projekttitel samt den studerendes og virksomhedens navne er indgraveret. Der sættes en identisk plakette op på Wall of Fame-væggen i Forskerparken på Alsion, hvor plaketter for alle BHJ Fondens uddelte priser til SDU hænger. Og såvel studerende som virksomhed var glade over prismodtagelsen.

-Jeg er helt overvældet over at have fået prisen. Samarbejdet med både min vejleder fra SDU, Marianne Stenger, og ViewNet har været fantastisk. De har taget utrolig godt imod mig, og jeg føler mig meget privilegeret. Jeg fortsætter på Innovation and Business masteruddannelsen, og hvis ViewNet har brug for min hjælp, står jeg gerne til rådighed, sagde Emil C. Tokebjerg.

Administrerende direktør ved ViewNet, Lars Dalvig, var meget stolt over, at det er gået så godt med bachelorprojektet om AktiView.

-Samarbejdet med Emil og Syddansk Universitet har været utrolig givtigt. Vi har solgt konceptet med interaktive storskærme til Sønderborg og flere byer i omegnen. De vil fungere som glimrende reference set-up, når vi skal markedsføre systemet, sagde Lars Dalvig.

 

Dimissionen på SDU Campus Sønderborg blev sædvanen tro afholdt under festlige rammer i koncertsalen på Alsion. Festtalen blev holdt af Regionsdirektør Mikkel Hemmingsen fra Region Syddanmark, og Alsion Koret, under ledelse af Johan Korsfelt, stod for de musikalske indslag. Efter ceremonien var der reception for dimittender og familie.

 

 

Foto: Fra venstre - lektor Marianne Stenger, Mads Clausen Instituttet, SDU, Innovation and Business-studerende Emil C. Tokebjerg samt adm. dir. Lars Dalvig fra ViewNet med plaketten imellem sig.
Redaktionen afsluttet: 30.06.2014