Skip to main content
Udnævnelse

Narrativ Medicin får adjungeret Columbia-lektor

SDU får ny adjungeret lektor, når lektor Rishi Goyal, der er international anerkendt for sin undervisning og forskning inden for Narrativ Medicin, bliver tilknyttet universitetet.

Af Susan Grønbech Kongpetsak, , 13-08-2018

Rishi Goyals bidrag til den internationale forskning og undervisning i Narrativ Medicin er ekstraordinært og internationalt anerkendt. Og nu bliver leder af medicin, litteratur og samfund-programmet på Columbia University mm. tilknyttet SDU som adjungeret lektor.

 

Rishi Goyal har allerede igennem flere år været tilknyttet forskellige forskningsprojekter på SDU bl.a. som gæsteunderviser på Narrativ Medicin-kurserne på SDU’s medicinstudie og som taler på diverse konferencer. Ligesom han samarbejder med adjunkt Anders Juhl Rasmussen ved Institut for Kulturvidenskaber om et bogprojekt, der vil gøre H.C. Andersens eventyr og papirklip relevante på medicinstudiet.

Og som ny adjungeret lektor på SDU, skal han være en stærk og dynamisk partner for universitetet, ligesom udnævnelsen af Rishi Goyal løfter Narrativ Medicins internationale netværk.

Rishi Goyal har en ph.d fra Columbia University i engelsk og komparativ litteratur, og han er bl.a. lektor i medicin på Columbia University og læge på skadestuen ved Columbia University’s Medical Center.

Redaktionen afsluttet: 13.08.2018